Dodge RamCharger Central banner
1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
1,219 Posts
Discussion Starter · #1 ·
the link to ebay motors on the board index pages is not working, and hasn't been for at least 24 hrs that i know of. i use this link a lot. fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiix it! (that was my feminine side, whining) ;D
 

·
Registered
Joined
·
5,187 Posts
ramchargergrrrl90 said:
the link to ebay motors on the board index pages is not working, and hasn't been for at least 24 hrs that i know of. i use this link a lot. fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiix it! (that was my feminine side, whining) ;D
the one next to 'register with ebay'? Works fine for me, just tried it.
 

·
Registered
Joined
·
5,187 Posts
ramchargergrrrl90 said:
fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiix it! ;D now neither one of them work for me
well what does it say? They work fine for me. Are we talking about the same links ???
I'm talking about the links right above the ' Total Users Online' Listing, below 'Help the site - use these links'

Do the links work sometimes and sometimes not or is it a general problem, i.e. they work never for you?
 

·
Registered
Joined
·
1,219 Posts
Discussion Starter · #5 ·
yes, those are the correct links. they used to work until a couple of days ago. at first, i thought it was my pop-up killer preventing them from working, so i tested with it off and get the same results. both of them return a "cannot find server" error. this occurs no matter which pc i try to access it from (and we have 7, lol). i wonder what changed? we haven't changed anything on our firewall here and can usually get to all sties without any difficulty.
 

·
Premium Member
Joined
·
9,424 Posts
Worked for me just now...

I want the '77 M880 tool box bed, plow truck sooooooo badly.. :-[
It's so ugly it's beautiful. 8)
And the pile of spare parts is really :eek:
 

·
Registered
Joined
·
1,219 Posts
Discussion Starter · #7 ·
LOL! you're a gem! ;D

well, i wonder what changed. i can get to ebay just fine, the trouble only occurs when i use this site to link there. and it worked perfectly for months until about 3 days ago. i don't get it. oh well. thanks for testing it, anyways.
 

·
Registered
Joined
·
1,219 Posts
Discussion Starter · #8 ·
i don't believe it! it just worked! how odd.....stupid computers, anyway. always messin' with my sanity, they are. thanks anyway, smokey.
 

·
Registered
Joined
·
1,054 Posts
None of the ebay links will work on friday mornings, they are down for scheduled maintenance, try to keep that in mind if they aren`t working.

Chris
 
1 - 9 of 9 Posts
Top